Пецарски на тренингу Партизана, Бајерн најавио суспензију

Српски кошаркаши Марко Пецарски и Новица Величковић, као и Грк Јанис Димакопулос, придружили су се екипи Партизана на тренинзима. Бајерн из Минхена најавио суспензију за Пецарског јер се појавио на тренингу Партизана, а не у Минхену.

Величковић се вратио међу црно-беле након истека уговора, док Пецарски, шампион Европе са јуниорском репрезентацијом Србије и син бившег кошаркаша Партизана Мирослава Пецарског, чека да добије дозволу минхенског Бајерна што би ускоро требало да се догоди.

Трећи у низу, грчки центар Јанис Димакопулос има 22 године, висок је 218 центиметара и налази се на проби у Партизану. Прошле сезоне наступао је за амерички колеџ УЦ Ирвин.

Партизан је овог лета довео Обрада Томића, Ијана Бејкера, Александра Аранитовића и Томаса Вилсона.

Бајерн најављује суспензију за Пецарског 

Минхенски Бајерн намерава да суспендује младог српског кошаркаша Марка Пецарског јер се појавио на тренингу Партизана, а не у Минхену, преноси Спортандо.

Како се наводи, Бајерн је спреман да пусти талентованог крилног кошаркаша у Партизан, али под условом да добије обештећење од 100.000 евра, колико износи откупна клаузула.

Исти извор преноси да Партизан и Бајерн до сада нису започели преговоре око потенцијалног трансфера, док је играчев менаџер Миодраг Ражнатовић објавио да се чека сагласност Немаца.

Пецарски уговором је везан за Баварце од јануара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара