Кошаркаши БиХ савладали Јерменију без Вујошевића

Кошаркашка репрезентација БиХ победила је као гост селекцију Јерменије у Јеревану са 83:66 и тиме обезбедила пласман у други круг квалификација за Светско првенство које ће бити одржано у Кини 2019. године.

Иако без селектора Душка Вујошевића, који је због здравствених проблема на лечењу у Београду, кошаркаши БиХ су под вођством помоћника Менсура Бајрамовића остварили велику победу.

Речи подршке селектору кошаркашке репрезентације БиХ Вујошевићу упућене су из дворане у Јеревану.

"Брз опоравак Дуле", писало је на једном транспаренту у дворани.

Најефикаснији је био Муса са 21 поеном, а двоцифрен учинак имали су још Томић (16), Атић (15) и Врабац (12). На другој страни Ботрајт је убацио 22 поена.

КСБиХ је у петак саопштио да је Вујошевић хитно пребачен у Београд због погоршаног здравственог стања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво