Радоњић: Слављеничка атмосфера не сме да утиче на резултат

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао да га радује што су његови кошаркаши дошли на корак од одбране трофеја у Супер лиги, али је напоменуо да није све решено и да не сме бити опуштања.

"Дошли смо до 2:0, како смо и хтели, не само сада, већ и од почетка. Остаје нам још једна победа и очекујем да ћемо то у наредном мечу да урадимо. Свестан сам чињенице да тренутна ситуација носи слављеничку атмосферу, међутим, имамо и с тим искуства и потрудићемо се да она не утиче до те мере на резултат", рекао је Радоњић новинарима после утакмице у Железнику.

"Кренули смо добро, дошли до потпуне конроле над утакмицом. Чекамо следећи меч и освајање титуле", рекао је Радоњић.

Тренер ФМП-а Душан Алимпијевић честитао је Звезди на победи и рекао да његова екипа није била у могућности да пружи достојан отопор с обзиром на велики број повреда и одсуства Џона Болдена.

"Честитам Звезди на још јендој победи. Они су врло близу своје фасцинантне сезоне. Ми покушавамо колико толико да ово финале учинимо занимљивијим, али нам то не полази за руком. Плаћамо данак за нас веома исцпљујућем полуфиналу. То се огледа у повредама и одсуству неких играча", рекао је Алимипијевић.

Он је додао да је поносан на своје играче на свему што су урадили у Супер лиги.

Трећа утакмица финала плеј-офа Супер лиге играће се у петак од 20.00 у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво