Партизан и Џикић споразумно раскинули уговор

Кошаркашки клуб Партизан и тренер Александар Џикић споразумно су раскинули сарадњу, објављено је на сајту црно-белих.

"Црно-бели ће у сезону 2017/18. ући са новим тренером. Овог поподнева Александар Џикић и Партизан су споразумно раскинули сарадњу која је трајала од јануара 2016. године", наводи се у саопштењу Партизана.

Преузевши клуб у деликатном тренутку, како се додаје, Џикић је у првој сезони за кратко време успео да тргне екипу и доведе је до петог места у АБА лиги као и до финала Купа Радивоја Кораћа и домаће Суперлиге.

У тек завршеној сезони, Џикић је водио екипу до друге фазе Фибине Лиге шампиона, полуфинала АБА лиге, полуфинала Суперлиге и финала националног купа.

"Партизан захваљује тренеру Џикићу на свему што је учинио за клуб и жели му много среће у наставку каријере. Хумска 1 и дворана 'Александар Николић' увек ће бити Џикићева кућа", закључује се у саопштењу.

Раније се већ спекулисало да ће Џикић напустити Партизан и преузети подгоричку Будућност.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара