Читај ми!

Јокић одличан, али је Харден незадржив

Ни нова одлична партија Николе Јокића није успела да спаси Денвер од Хјустона 105:109 и рзиграног Хардена који као да се играо сам против свих убацивши 40 поена уз по 10 скокова и асистенција. На гостовању је славио и Портланд убедљиво савладавши Атланту са 113:97, a у осталим утакмицама протекле НБА ноћи без велике неизвесности тријумфовали су домаћи тимови.

Хјустон је на гостовању савладао Денвер и прекинуо њихову победничку серију од четири победе највише захваљујући незадрживом Џејмсу Хардену који је остварио 19. троструки двоцифрен учинак у сезони.

Иако су домаћини већим делом утакмица имали минималну предност, гости су од средине последње четвртине успели да начине преокрет и одрже предност до самог финиша утакмице када је Вил Бартон пропустио шансу да завршницу учини неизвеснијом. 

Наш интернационалац Никола Јокић је у игри провео само 22 минута и успео да по ефикасности буде други играч Денвера са 16 поена, 5 скокова и 4 асистенције, само поен мање од Гери Хариса који је био најефикаснији у тиму домаћина.

Уз неприкосновеног Хардена у Хјустону је следећи по ефикасности био Клинт Капела са тек 16 поена.

На гостовању је славио и Портланд убедљиво савладавши Атланту са 113:97, а у осталим утакмицама протекле НБА ноћи без велике неизвесности тријумфовали су домаћи тимови.

Нешто неизвеснија завршница одиграна је само у дуелу Шарлота и Вашингтона где су се домаћини и гости током целе утакмице смењивали у минималном вођству.

Средином последње четвртине "прорадили" су шутери домаћина и захваљујући Зелеру са 19 и Кемби Вокеру и Вилијамсу, који су утакмицу завршили са по 16 поена, Шарлот је у финишу успео да однесе победу.

Вашингтон су предводили Џон Вол са 19 и Бел са 18 поена.

Резултати утакмица:

Шарлот – Вашингтон 98:93
ЛА Клиперс – Кливленд 108:78
Чикаго – Јута 95:86
Мемфис – Сан Антонио 104:96
Денвер – Хјустон 105:109
Голден Стејт Вориорс – Милвоки 117:92
Оклахома – Сакраменто 110:94
Атланта – Портланд 97:113

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се