Торонто надиграо Детроит, Боби ни на клупи

Кошаркаши Торонто Репторса савлдали су Детроит 87:75. У саставу Пистонса није било Бобана Марјановића. Минесота, лишена помоћи Немање Бјелице, убедљиво је поражена је од Мајамија 123:105. Бурно на мечу Лејкерса и Бакса.

Мајами је савладао и Минесоту 123:105 предвођен Гораном Драгићем кооји је постигао 19 поена и имао 10 асистенција. У Минесоти, која ће играти без Немање Бјелице до краја сезоне, истакли су се Карл Ентони Таунс са 31 поеном и 11 скокова, Ендрју Вигинс са 25 и Рики Рубио са 20 поена.

Најбурније је било на мечу између Лос Анђелес Лејкeрса и Милвоки Бакса. Након грубог фаула Малколма Брогдона над Ником Јангом, дошло до озбиљних сукоба на терену, али су судије и саиграчи успели да смире ситуацију. Центар Бакса искључен је са утакмице, док су код Лејкерса терен морали да напусте Ник Јанг и Ди'Анђело Расел.

Резултати:

Филаделфија - Далас 116:74
Вашингтон - Чикаго 112:107
Бруклин - Бостон 95:98
Детрит - Торонто 75:87
Мајами - Минесота 123:105
Њу Орлеанс - Хјустон 128:112
Финикс - Орландо 103:109
Ел-Еј Лејкерс - Милвоки 103:107

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се