Клоп након пораза од Евертона: Једино што могу је да се извиним

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп рекао је након пораза од Евертона да његов тим има мале шансе да освоји титулу у Премијер лиги. Немац се извинио навијачима, преносе британски медији.

Фудбалери Ливерпула поражени су синоћ у гостима од екипе Евертона резултатом 2:0 у заосталој утакмици 29. кола Премијер лиге.

"Није било довољно добро.... Стварно саосећам са навијачима, не знам шта да им кажем после овог пораза. Једино што могу је да се извиним", рекао је Клоп.

Ливерпул је на последња четири меча у Премијер лиги од могућих 12 освојио само четири бода и шансе да освоји титулу свео на теорију.

"Јасно је да би Арсенал и Манчестер сити требало да уђу у веома лошу серију да бисмо добили шансу да освојимо титулу", признао је Клоп.

Арсенал је први на табели Премијер лиге са 77 бодова из 34 меча, док је Ливерпул други са 74. Манчестер сити је на трећој позицији са 73 бода, али "грађани" имају две утакмице мање.

"Овако се не понаша тим који претендује да освоји титулу. Нисмо добили ниједан дуел, није у нашој игри било жеље. Требало би да се сви запитамо да ли смо дали све у овој утакмици", рекао је капитен Ливерпула Вирџил ван Дајк.

Фудбалери Ливерпула ће у наредном колу Премијер лиге гостовати Вест Хему.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се