Читај ми!

Симоне Инзаги: Постигли смо нешто изузетно, ови момци су изузетни

Тренер фудбалера Интера Симоне Инзаги изјавио је да је милански клуб освајањем титуле у Серије А остварио изузетан резултат, преносе италијански медији.

Фудбалери Интера победили су синоћ у гостима Милан резултатом 2:1 у 33. колу Серије А, и тако пет кола пре краја осигурали титулу првака. Интер на првом месту на табели има 86 бодова, а другопласирани Милан 69.

"Постигли смо нешто изузетно. Много је протагониста у овом успеху. Моје мисли иду и ка мојој породици, супрузи и деци, родитељима... Моја мана је та што некада посао не могу да оставим и носим га кући са собом, али породица ми је основ свега", рекао је рекао је Инзаги, који је Интер преузео 2021. године.

Он је похвалио фудбалере Интера, који су ове сезоне остварили 27 победа у Серији А.

"Сви ови момци су изузетни. Јутро пре утакмице са Миланом извео сам момке да тренирамо по киши, да вежбамо детаље за дерби... Први гол је резултат онога што смо радили на том тренингу", поручио је Инзаги.

Он се на крају захвалио брату Пипу Инзагију.

"Пипо је мој велики брат, увек је водио рачуна о мени, зато је за мене јако важна особа. Иако смо одрасли људи, моја љубав према њему се никада није променила", рекао је Симоне Инзаги.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво