Читај ми!

Спартак минималним резултатом бољи од Јавора, Вождовац славио у Новом Пазару а Раднички у Нишу

Фудбалери Спартака из Суботице победили су на "Градском стадиону" екипу Јавора 1:0 у првој данашњој утакмици плеј-аута Суперлиге Србије. Идентичним резултатом екипа Вождовца била је боља од Новог Пазара на гостовању, а Раднички из Ниша је на свом терену надиграо тим Радника поготком у последњој минути судијске надокмаде.

Спартак и Јавор одиграли су уједначен дуел, са само једним шутем у оквир гола. Победнички погодак за домаћу екипу постигао је Нигеријац Колинс Атуле у 61. минуту меча.

Спартак се после овог дуела налази на првој позицији међу тимовима који се боре за опстанак, док је Јавору ситуација мало закомпликована.

Тим из Суботице наредни меч игра против Вождовца на "крову", док ће Јавор у Ивањици дочекати екипу ИМТ-а.

Фудбалери Вождовца су добро ушли у меч на гостовању у Новом Пазару па се у већем делу одвијао равноправан дуел а прво полувреме је завршено без голова.

У наставку Вождовац је наставио са одличном игром коју је у 56. минуту голом за 1:0 крунисао Јамајчанин Јуниор Флемингс. До краја меча домаћини су покушавали да дођу до изједначења али су у 83. минуту остали са играчем мање јер је Ебенезер Анан добио црвени картон што им је практично одузело шансе за изједначење.

После овог пораза Нови Пазар остаре на десетој позицији са 36. бодова и једним бодом иза Спартака који је преузео вођство на зачељу, а Вождовац је на 12. позицији са 33. бода.

У Нишу се одвијао врло равноправан и неизвестан меч Радничког и Радника у коме су домаћини успели да постигну погодак у 76. минуту али је после консултације вар технологије гол поништен због офсајда.

Потом је настављен равноправан дуел и ушло се у завршницу и када се учинило да ће се меч завршити без голова, у деветом минуту судијске надокнаде Давид Петровић постиже погодак и доноси победу домаћинима.

Распоред утакмица плеј-аута:

Недеља:

Спартак - Јавор 1:0
Нови Пазар - Вождовац 0:1
Раднички Ниш - Радник 1:0

Понедељак:

ИМТ Нови Београд - Железничар Панчево  16.00

Табела плеј-аута Суперлиге Србије:

9. Спартак Суботица 37
10. Нови Пазар 36
11. Раднички Ниш 36 
12. Вождовац 33
13. ИМТ Нови Београд 32
14. Јавор 31
15. Железничар Панчево 26
16. Радник 17

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво