Милојевић: Млади играчи оправдали поверење, чека нас голгота од следеће недеље

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после победе над ОФК Вршцем и пласмана у полуфинале Купа Србије да су млади играчи оправдали указано поверење. Истакао је да црвено-беле чека утакмица са Железничаром, која неће бити лака, а потом и плеј-оф Суперлиге.

Фудбалери Црвене звезде победили су на свом терену ОФК Вршац резултатом 3:0 и пласирали се у полуфинале Купа Србије.

Тренер црвено-белих Владан Милојевић искористио је дуел са ривалом из Прве лиге Србије да промеша карте у првој постави, па је на позицији левог бека први пут међу стартних 11 био млади Виктор Радојевић. 

"Мислим да је утакмица била добра, такмичарска. Хтели смо да пружимо прилику појединим играчима и мислим да су оправдали указано поверење. Свакодневно раде добро, јако сам задовољан. Видели смо доста нових лица. Имали смо пар шанси у првом полувремену преко којих смо могли да дамо други гол. Драговић је такође данас наступио после дуже паузе, уз њега и Букари. На терену је било и доста младих игрча, који одлично тренирају уз старије фудбалере. Задовољан сам, идемо даље" истакао је Милојевић након меча.

Стратег Звезде похвалио је подршку навијача, којих је на трибинама највећег српског стадиона, према званичним подацима, било 5.339.

"Хвала навијачима, још једном су показали умеће на трибинама. Веома је лепо играти у оваквој атмосфери. Подршка посебно значи младим играчима који су данас наступили. Очекујем их и у недељу на стадиону. Од следеће недеље креће голгота. Имамо плеј-оф, пред нама су утакмице са најбољим екипама првенства. У игри је 21 бод, али нас пре тога очекује утакмица са Железничаром, која неће бити лака. Ту је и полуфинале купа. Очекује нас доста утакмица, а подршка навијача ће нам као и увек бити потребна", закључио је Милојевић.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво