Лалатовић: Партизан је фаворит али не идемо са "белом заставом" у Београд

Тренер фудбалера Спартка из Суботице Ненад Лалатовић изјавио је пред меч са Партизаном, да су "црно-бели" фаворити али да његов тим у Београд не долази са "белом заставом".

Фудбалери Партизана у суботу од 18.30 часова дочекују екипу суботичког Спартака у мечу 27. кола Суперлиге Србије.

"Играмо у Хумској, домаћин је апсолутни фаворит, ако било шта направимо то биће изненађење. Многи људи очекују победу Партизана. Верујем у свој тим, да може да приреди изненађење, иако очекујем да ће бити много људи који ће доћи да подрже Партизан, али и да мене нападају. На све то сам спреман. Не би требало трошити речи о "црно-белима", о њима све говори како играју у последњих годину дана, откако је дошао Игор Дуљај, мој велики пријатељ. Знамо се још из играчких дана у Шахтјору, били смо комшије, виђали се свакодневно. Драго ми је што бележи добре резултате, до пре два кола је био први на табели и то говори о снази тима", истакао је Лалатовић.

Додаје да једве чека почетак утакмице и да се нада да ће његов тим остати непоражен.

"Биће тешко, играчи морају да уђу у утакмицу максимално храбро и ангажовано, да испуне све оно што очекујем, а то је да издржимо приитисак првих 20 минута. Ако то успемо, имамо добре шансе за позитиван резултат. Партизан феноменалан, сјајан, са сјајним играчима на свим позицијама. Фаворит је, али не идемо са белом заставом у Београд. Долазимо да се надмећемо, покушамо да дамо максимум. Ако Партизан победи то је нешто сасвим нормално. Кад Звезда и Партизан победе у Србији то је нормално, а кад не победе то је смак света. Моји играчи немају шта да изгубе, могу само да добију", закључио је Лалатовић.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво