Газета дело спорт: Самарџић положио Јувентусов тест, Србин долази у Торино

Српски репрезентативац Лазар Самарџић импресионирао је скауте Јувентуса партијом у Торину са својим Удинезеом, тако да ће "стара дама" током лета бити решена да га доведе у своје редове, пише "Газета дело спорт".

Млади ас Удинезеа Лазар Самарџић је био на корак до преласка у Наполи током јануара, док се Јувентус није умешао.

Италијански лист "Газета дело спорт" под насловом "Јуве тестирао Самарџића: унапређен, а сада долази", наводи како је српски везиста импресионирао "стару даму" у међусобном дуелу и како су сад нарочито решени по питању његовог трансфера. Наводи се како је то мешање у преговоре са Наполијем имало за циљ да се Лазар не настани негде другде и да остане опција за следећу годину.

Јувентус је нарочито био импресиониран Самарџићевом левом ногом којом је послао лопту стрелцу јединог гола на мечу Лаутару Ђанетију. Такође, 21-годишњак је урадио много у дефанзивној фази, помажући Удинезеу да обузда притисак противника.

"Ако је сумња у њега била управо везана за његов раст у тактичком читању и игри без лопте, меч против Јувеа био је велики испит зрелости: Лазар је мирнији, онда је време на његовој страни. И ко зна, његов следећи корак би заправо могао бити у Торину...", пише "Газета дело спорт".

Самарџић је у 22 меча Серије А ове сезоне уписао три гола и две асистенције.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије