Читај ми!

Анчелоти: У реваншу ћемо играти као да нас очекује много рада и посла

Тренер фудбалера Реала Карло Анчелоти изјавио је након утакмице са Ливерпулом да његова екипа током меча није губила самопоуздање и да ће у наредном сусрету играти као да их очекује много рада на терену.

Фудбалери Реал Мадрида победили су на гостовању екипу Ливерпула 5:2 у утакмици осмине финала Лиге шампиона.

"Није лако овако победити, пре свега због таквог почетка меча. Ипак, нисмо губили самопоуздање ниједног момента и мало по мало смо преузимали контролу лопте. Били смо ефикасни напред и Винисијус Жуниор је имао невероватну представу. Ово је само први део двомеча, отишло је на нашу страну, али и у реваншу ћемо играти тако као да нас очекује много рада и посла", изјавио је Анчелоти.

Са друге стране менаџер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп изјавио је након утакмице са Реалом да његова екипа није могла да наметне свој ритам током меча са мадриђанима, као и то да су поклонили поготке противнику

Италијански стручњак, Анчелоти је истакао да су играчи Реал Мадрида нашли инспирацију за преокрет на мечу против Ливерпула у неким ранијим преокретима.

"Нисмо кренули како смо желели. Помислио сам на меч са Ситијем на страни прошле године, надао се да можемо исто, али испало је и боље. Правили су нам проблеме по левој страни, али како смо били бољи напред, померили смо Валвердеа и од тада смо се бранили боље. Ливерпул је велики тим који нас је намучио у првом делу, али двомеч није завршен. Никако. Похвалио бих Родрига јер је урадио велики посао, одрадио је тачно оно што сам од њега тражио", закључио је Анчелоти.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво