Читај ми!

Модрић одбио Ал Наср

Шпанска Марка пише да је Лука Модрић одбио понуду Ал Насра и додаје да је управа Реал Мадрида изузетно задовољна његовом одлуком да остане у "краљевском клубу".

Са клубом из Саудијске Арабије уговор је недавно потписао португалски фудбалер Кристијано Роналдо. 

Према Маркиним сазнањима Ал Наср је желео да у своје редове доведе и некадашњег фудбалера мадридског Реала, Серхија Рамоса, али и садашњег везисту "краљевског клуба" Луку Модрића.

Шпански лист не наводи цифру коју су понудили челници Ал Насра, али истиче да је хрватски репрезентативац одбио милионске понуде клубова из Саудијске Арабије и Сједињених Америчких Држава.

Лука Модрић жели да настави да игра за Реал Мадрид, барем још једну сезону, а да је спреман показао је на невадно одиграном Мундијалу у Катару, истиче Марка

Кључни играч Реал Мадрида

Модрић жели да настави каријеру у Реал Мадриду, а клуб је одушевљен његовом одлуком, као и навијачи.

Тренутно нема понуде за обнову уговора између Модрића и "краљевског клуба", али договор за наредни период неће бити проблем, пише Марка

Шпански лист наводи да је хрватски ас одбио већ неколико директних позива из МЛС лиге, међутим Модрић је желео да испоштује "бланкосе" до краја и да одигра бар још једну сезону пре него што напусти клуб. 

Према тврдњама Марке, Модрић је на понуде Ал Насра и Интера из Мајамија одговорио: "разговараћемо 2024. године", јасно стављајући до знања који су му циљеви и жеље. 

Модрић је у шпанској Ла Лиги нешто више од једне деценије, а у Мадриду постиже све што жели, како на спортском плану, тако и у свакодневном животу.

Осећа се поштованим и вољеним и то је нешто због чега не жели да напусти редове Реал Мадрида, а ни клуб га се не би олако одрекао, јер су мишљења да је хрватски фудбалер кључни играч, без обзира на број његових година, истиче Марка.

Лука Модрић има 37. година, а у лето 2012. године из Тотенхема је прешао у редове Реал Мадрида за 35 милиона евра и у досадашњој каријери са клубом из главног града Шпаније освојио је четири пута Лигу шампиона и два пута Ла Лигу.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара