Партизан не жели финале у Сурдулици

Партизан је послао допис Фудбалском савезу Србије са захтевом да промени место одигравања финала Купа Србије против лучанске Младости због безбедности и мањег капацитета стадиона у Сурдулици.

Генерални директор Партизана Милош Вазура потврдио је Спортском журналу да црно-бели желе да се за трофеј националног купа игра на другом стадиону и предложио Београд, Нови Сад или Ниш, посебно што Партизан има три фракције навијача.

"Послали смо допис ФСС-у и полицији са захтевом да се промени место одигравања финалне утакмице. Стадион у Сурдулици је капацитета свега 3.312 седећих места. Интересовање за присуство завршној представи је знатно веће. Партизан тренутно има три фракције навијача, из свега наведеног нереално је да се меч организује на Радниковом терену", рекао је Вазура.

Са захтевом браниоца пехара не слажу се у Лучанима, па одлуку да се игра у Сурдулици поздравља тренер Ненад Миловановић.

"Подржавамо одлуку да финале буде ван Београда. Тиме фудбал добија на дражи и развијању региона... Глупо је да се сад мења место одигравања. Резервисали смо хотел у Сурдулици", изјавио је Миловановић за Журнал.

Финале Купа Србије заказано је за 23. мај.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије