Руни одлази "преко баре"

Енглески фудбалер Вејн Руни обавестио је челнике Евертона да намерава да пређе у амерички Ди Си Јунајтед, где би требало да добије 14,3 милиона евра за две године.

Како преноси Дејли Мејл, агент бившег репрезентативца Енглеске Пол Стретфорд отпутовао је у Вашингтон на преговоре са МЛС лигашем како би завршио трансфер.

Руни је већ обавестио руководство матичног клуба да хоће у САД заједно са породицом и да је одбио прелазак у Кину за велики новац.

Високи финансијски захтеви 32-годишњег нападача неће бити проблем за Ди Си Јунајтед јер има довољно простора у "селери кепу", односно један од најнижих у лиги.

На томе се клуб из Вашингтона неће зауставити јер планира да Рунија упари са једним из трија Хавијером Ернандезом, Карлосом Тевезом или Мариом Балотелијем.

Руни је донео одлуку, остало је само да пронађе модел како да раскине уговор са Евертоном, годину дана раније у односу на потписану сарадњу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије