Милојевић: Против Напретка имамо негативан скор, о мом статусу после сезоне

Тренер Црвене звезде Владан Милијевић истакао је уверење да је дошао тренутак да његова екипа, први пут а из трећег покушаја, савлада крушевачки Напредак и обезбеди титулу шампиона Србије.

"Играмо са екипом са којом, једино, имамо негативан скор. У Крушевцу смо изгубили, а на нашем стадиону смо освојили бод. Пробаћемо то да исправимо. Припремамо се као за све утакмице, амбијент у Крушевцу је увек леп", рекао је Милојевић и додао да је Напредак тим који сјајно води тренер Косановић.

Управо је некадашњи тренер Црвене звезде рекао пре овог меча да је "нормално да Црвена звезда титулу прослави у Београду".

"Његове изјаве су увек занимљиве. У сваком случају поштујемо Косановића, и не бих даље то коментарисао. Звезда увек мора да иде на победу, то важи сада, када нам је нопходан један тријумф за освајање титуле, али важи и у сваком другом случају, макар играли и пријатељску утакмицу. Даћемо све од себе, видећемо како ће утакмица да се заврши", истакао је Милојвић.

Много је спекулација ових дана о статусу Милојевића у Црвеној звезди, пошто он још увек није продужио уговор са клубом из Љутице Богдана, а, наводно, за његове услуге заинтересован је грчки АЕК. Некадашњи тренер Чукаричког, Омоније и Паниониоса је нагласио да ће време за приче на ову тему бити тек по окончању првенства.

Милан Родић неће моћи да игра за екипу Црвене звезде у мечу са Напретком због суспензије, док су остали играчи спремни.

Утакмица четвртог кола плеј-офа између Напретка и Црвене звезде игра се у недељу, од 16 часова, на стадиону у Крушевцу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара