Спрема се журка у Крушевцу: Звезда на победу од титуле

Фудбалери Црвене звезде у недељу гостују у Крушевцу екипи Напретка, где имају прву прилику да освоје шампионску титулу у овом тренутку четири кола пре краја Суперлиге.

Црвено-бели су ставили једну руку на 28. трофеј првака државе и у случају новог тријумфа прославиће велики успех.

Изабраници Владана Милојевића сада имају девет бодова више од Партизана и ако победе стећи ће недостижну предност, без обзира шта ураде црно-бели у дербију у Новом Саду против Војводине.

Може да се каже да дуел на Карађорђу нема превелики такмичарски значај, Партизан је практично осигуран на другој позицији, Војводина тек на осмој, али се управо из тог разлога очекује занимљив и нападачки фудбал у Новом Саду.

Зато у преостала два меча у плеј-офу влада велика борба и неизвесност за пласман у Европу, Раднички је у Нишу пред морањем против Вождовца, који је на месту за међународну сцену, а у директном судару на Бановом брду састају се још Чукарички и суботички Спартак.

Ништа мање неизвесности неће бити ни у плеј-ауту, Рад и Бачка воде директну борбу за опстанак на Бањици, као и у локалном дербију Јавор и Борац, док у знатно мирнијој ситуацији чекају мечеви Мачва - Радник и Земун - Младост.

Распоред 4. кола плеј-офа, недеља: Напредак - Црвена звезда (16 сати), Војводина - Партизан (18.30), Чукарички - Спартак (19) и Раднички Ниш - Вождовац (19).

Табела: Црвена звезда 48 бодова, Партизан 39, Спартак 34, Вождовац 30, Раднички 28, Чукарички 26, Напредак 26, Војводина 22

Плеј-аут: Земун - Младост (16), Јавор - Борац (19), Мачва - Радник (19) и Рад - Бачка (19).

Табела: Младост Лучани 25 бодова, Земун 24, Радник 22, Мачва 21, Јавор 17, Рад 16, Бачка 16, Борац Чачак 12.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара