Шаула: Партизан је бољи од нас, али не одустајемо од победе

Помоћни тренер Војводине Горан Шаула очекује "леп амбијент и прави фудбал" у мечу против Партизана у Новом Саду.

"Из добро познатих разлога екипа не може да одговори захтевима које имамо током свих 90 минута и зато Партизану препуштамо улогу фаворита, јер су у овом моменту бољи тим од нас. Међутим, имамо обавезу да пружимо максимум и не одустајемо од победе, ако нам се укаже прилика за њу", рекао је Шаула.

Он је најавио најјачи састав, без омладинаца, иако Војводина нема превелике амбиције јер је практично изгубила у трци за излазак у Европу.

"Мечеви против Партизана и Звезде представљају само задовољство. Сваком играчу ћу појединачно рећи како треба да поступи како би одиграо боље него што је то било до сада".

На утакмици против црно-белих неће бити Марка Вукасовића, док је под великим знаком питања Лазар Зличић.

Млади штопер Ранко Веселиновић препустио је Партизану улогу фаворита, пре свега јер је Војводина везала три пораза.

"Овај меч не дочекујемо у баш сјајном ритму. Међутим, наш мотив не треба да се доводи у питање јер онај ко нема мотива против Партизана не треба ни да се бави фудбалом. Улазимо растерећени, јер скоро да немамо ни теоријске шансе за Европу. Ићи ћемо на освајање бодова, на нашем стадиону можемо да победимо свакога", изјавио је Веселиновић.

Утакмица 4. кола плеј-офа Суперлиге између Војводине и Партизана игра се у недељу од 18.30 на стадиону Карађорђе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара