Варан: Не одустајемо од титуле

Фудбалер мадридског Реала Рафаел Варан одбацио је могућност да се његов тим преда у трци за одбрану титуле првака Шпаније, упркос томе што Барселона 14 бодова више и меч мање.

Реал је јуче изгубио у гостима од Еспањола (1:0) и шансе за трофеј у Примери свео на минимум, а велики заостатак има и за градским ривалом Атлетиком од седам поена, такође уз утакмицу више.

"Морамо увек да дајемо све од себе за дрес Реала. Не смемо да одустајемо од првенства, морамо да се покажемо. Нећемо да гледамо табеу и велику разлику, већ да се фокусирамо на победе. Од тога не смемо да одступимо", рекао је Варан после утакмице у Барселони.

Његов саиграч из одбране Наћо Фернандез каже да је тренутна ситуација атипична.

"Ово није нормално, навикли смо да освајамо трофеје. И даље имамо шансу у јединственом такмичењу - Лиги шампиона. Идемо да се спремимо и завршницу дочекамо са самопоуздањем", каже Наћо.

Реал је у првом мечу осмине финала Лиге шампиона надиграо Пари Сен Жермен 3:1, а реванш у Паризу игра се 6. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије