Читај ми!

Победе Јувентуса и Наполија

Фудбалери Јувентуса савладали су домаћи Торино са 1:0 у 146. „Дербију дела Моле“ који је одигран у оквиру 25. кола Серије А. Наполи је успео да савлада СПАЛ са 1:0. Победе забележили Беневито и Болоња.

„Стара дама" је иако ослабљена стигла до важне победе у борби за „Скудето". Због повреде нису играли Барзаљи, Матуидиа, Квадрадо и Манџукић, док је Буфон био на клупи заједно са Дибалом. Нови пех догодио се екипи Јувентуса већ у 15. минуту повредио се Игуаин и морао је да напусти терен.

Заменио га је Бернардески и управо он је асистирао код јединог гола на утакмици, када је сјајно центрирао и Сандру није било тешко да са два-три метра спроведе лопту у празну мрежу. Играо се 33. минут сусрета.

Наполи је успео на свом терену да савлада СПАЛ са 1:0 и задржи челну позицију на табели испред Јувентуса који има бод мање.

Каљехон је одлично упосли Алана који је прошао кроз казнени простор и савладао голмана СПАЛ-а. Играо се шесто минут сусрета.Испоставило се да је то био и једини погодак на мечу.

Беневито је савладао Кротоне са 3:2, док је Болоња била боља од Сасуола са 2:1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се