Партизан преокретом у финишу до победе у Лучанима

Младост – Партизан 1:2 (0:0). Фудбалери Партизана успели су да после преокрета савладају Младост у Лучанима и задрже корак за лидером првенства Црвеном звездом, која има девет бодова предности.

Фудбалери Партизана успели су да у финишу стигну до победе у Лучанима. Младост је водила до 86. минута, а онда су у три мунута црно-бели успели да постигну два гола и преокренуо  резултат. После водећег гола Младост је прво остала без Тумбасевића, други жути картон, а након изједначења два жута је зарадио и Јовановић па су домаћи меч завршили са девет играча.

У мечу који су домаћи завршили са двојицом играча мање после искључења Јанка Тумбасевића и Петра Јовановића, Младост је повела голом Предрага Павловића у 70. минуту, а Партизан је преокренуо преко Марка Јевтовића у 86. и аутоголом Милоша Шатаре у 89. минуту.

Овом победом Партизан је вратио заостатак од девет бодова за Црвеном звездом и направио лепу увертиру пред реванш меч против Викторије који се игра у четвртак у Чешкој.

Ђукић: Цела екипа подбацила

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да је једино задовољан освојеним бодовима у Лучанима.

"Могу да будем задовољан само са три бода. Изузетно лоша наша утакмица, нисмо имали игру, подбацила је цела екипа. Ни у једном тренутку нисмо направили зрелу шансу, а до преокрета смо стигли тек кад су искључени њихови играчи", изјавио је Ђукић после утакмице.

Тренер Младости Ненад Миловановић похвалио је своју екипу, али је показао незадовољство одлукама главног судије Александра Васића.

"Мој тим је био изванредан, али не могу деветорица против једанаесторице. Немам никакав коментар да не бисмо били кажњени и клуб и ја. То је наш фудбал. Партизан није створио шансу пре искључења."  

Нешто раније Раднички је у Нишу савладао Бачку 3:0. 

Ток сусрета:

15.50 - Крај сусрета. Младост - Партизан 1:2.

15.44 - ГОООЛ! Партизан долази до преокрета - 2:1. Ауто-гол Шатаре у 89. минуту. Центрирао је Вулићевић а одбрамбени играч домаћина је покушао да избаци лопту, а ли је она завршила у мрежи Росића.  

15.42 - ГОООЛ! Партизан стиже до изједначења - 1:1. Стрелац је Јевтовић у 86. минуту. Дугом лоптом Немања Милетић је пронашао Јевтовића који се нашао сам испред голмана Росића и затресао мрежу.  

15.25 - ГОООЛ! Младост води против Партизана са 1:0. Стрелац је био Предраг Павловић у 70. минуту. Голман Партизана Стојковић је истрчао ван казненог простора, интервенисао је главом, али је лопта дошла до домаћих играча, а потом до Павловића, који прецизним шутем погађа мрежу црно-белих.

15.01 - Почело је друго полувреме у Лучанима ...

14.52 - Раднички Ниш је савладао Бачку са 4:0 (2:0).

14.47 - Полувреме, Младост - Партизан 0:0. Велика борба у тврдом мечу. Тежак терен проузроковао је доста грешака на обе стране. По неколико полуприлика пред оба гола ипак недовољно за промену резултата. Обе екипе су биле сконцентрисане на одбрану свог гола и чекале грешку противника како би дошле до озбиљније шансе. 

14.00 - Почео је меч у Лучанима.

13.50 - На полувремену Раднички Ниш води против Бачке са 2:0.

13.40 - Састави тимова:

Младост: Росић, Петар Јовановић, Б. Милошевић, И. Милошевић, Шатара, Пешић, Павловић, Пејовић, Тумбасевић, Радивојевић, Голубовић.

Партизан: Стојковић, Вулићевић, Н. Р. Милетић, Н. Г. Милетић, Урошевић, Ђерлек, Јевтовић, Пантић, Сума, Ивановић, Тавамба.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се