Барса славила у Еибару, Севиља боља од Лас Палмаса

Фудбалери Барселоне савладали су у гостима екипу Еибара са 2:0 у оквиру 24. кола Ла Лиге. Валенсија, после преокрета, остварила тријумф у Малаги (2:1).

Барселона је начела противнике у 15. минуту када је на асистенцију Месија, гол погодио Луис Суарез.

Чинило се да ће Барса након доброг старта, лако на крај изаћи са Еибаром, али је домаћин и више него одлично играо против лидера табеле.

Можда и кључни моменат утакмице догодио се у другом полувремену када је за само осам минута играч Еибара Орељана добио два жута картона.

Барселона је са играчем више у терену имала знатно лакши посао и иако се Еибар бранио са свих десет играча, успели су Каталонци да постигну други гол на мечу.

Коначних 2:0 поставио је Алба у 88. минуту меча.

Барселона је уписала 19. победу и 62 бод, што је десет више од другопласираног Атлетико Мадрида, који има утакмицу мање.

Еибар је седми на табели са 35 бодова.

У другом мечу Севиља је у гостима победила Лас Палмас са 2:1.

Валенсија је у Малаги забележила победу од 2:1 и тако задржала треће место на табели Ла Лиге.

Домаћи су повели голом Идејеа Брауна, да би у наставку победу "слепим мишевима" донели Кокелан у 80. и Дани Парехо у 85. минуту са беле тачке.

Алавес је на свом терену савладао екипу Депортива са 1:0. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се