Читај ми!

Ђукић: Немамо Леонарда и Ђурђевића, зато ашов у руке…

Тренер Партизана Мирослав Ђукић, уочи гостовања екипи Младости из Лучана у првој утакмици пролећног дела Суперлиге, изјавио је да очекује тешку утакмицу и да његови фудбалери морају да сведу грешке на минимум. Утакмица 23. кола Супер лиге између Партизана и Младости игра се у недељу у Лучанима од 14 сати.

"Биће тешка утакмица, али морамо да бранимо наш престиж и европски Партизан. Улазимо мотивисано као и Младост у утакмици у којој ћемо покушати да се приближимо Звезди", изјавио је Ђукић на конференцији за новинаре у Спортском центру Телеоптик.

Тренер црно-белих је рекао да са екипом у Лучане неће путовати штопер Бојан Остојић и Милан Митровић, као ни Шаша Зђелар и Огњен Ожеговиц за које се нада да ће бити спремни за реванш против Викторије.

Ђукић је додао да његова екипа не сме да дозволи противнику контранападе и похвалио двојицу бивших играча Партизана Обиору Одиту и Ђорђа Лазића који сад играју у Младости.

"Одита и Лазић су двојица играча које сам тренирао. Они су добри момци и фудбалери и учиниће све да одиграју добар меч. Препустиће нам посед и ићи на контранападе. Не смемо да губимо лопту у опасним зонама и дозволимо противнику да живи од наше грешке".

Ђукић је рекао да умор не сме да буде оправдање после исцрпљујућег дуела са Викторијом из Плзења у Лиги Европе.

"Нема изговора јер тек почиње првенство, фудбалери морају да имају менталитет да одбаце сваке калкулације без обзира на име противника и направе добру увертиру пред реванш у Чешкој".
Ђукић је рекао да сада у тиму не постоје играчи попут Леонарда да Силве Соузе и Уроша Ђурђевића који могу да дају заједно 50 голова, али слабо раде за екипу.

"Од играча не очекујем чуда и виртуозности и магије, већ дисциплину и рад за екипу, а мајсторија се можда појави, али много чешће неће. Када сам дошао у клуб питао сам постоји ли играч који ће дати 30 голова и чуо да нема, рекао сам да сви навуку комбинезон и узму ашов у руке и приону на рад", закључио је он.

Утакмица 23. кола Супер лиге између Партизана и Младости игра се у недељу у Лучанима од 14 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се