Читај ми!

Црвена звезда надиграла Јавор

Фудбалери Црвене звезде су убедљиво са 3:0 савладали Јавор на стадиону „Рајко Митић“ у утакмици 23. кола Суперлиге Србије. Овом победом црвено-бели осигурали су водећу позицију на табели домаћег шампионата.

Већ од старта утакмице фудбалери Црвене звезде су почели серију напада на гол гостију из Ивањице и већ у шестом минуту повели са 1:0 голом Луке Аџића.

Гости су офанзивном игром покушали да узврате, али су домаћини наставили нападачку тактику и успели да изборе једанаестерац у 28. минуту када је Александар Пешић фаулиран у шеснаестерцу. Иако је то помало неуобичајено, Пешић над којим је начињен прекршај, успешно изводи једанаестерац и Црвена звезда на одмор одлази са предношћу од 2:0.

На почетку другог полувремена нападач Црвене звезде Бен пропушта неколико сјајних прилика да се упише у стрелце, али Александар Пешић успева у 72. нинуту да се по други пут упише у стрелце за коначних 3:0.

Средином другог полугремена терен је због повреде на носилима је напустио стрелац првог гола Лука Аџић што може бити велики проблем за његов тим. О озбиљности повреде знаће се више после детаљнијих лекарских прегледа.

Победом над Јавором тренутно водећа Црвена звезда је осигурала прво место на табели домаће лиге и поново се окреће међународном терену.

Ток утакмице:

14.26 - Судија свира крај. Црвена звезда је савладала Јавор са Убедљивих 3:0.

14.06 - Гоооол! Три нула за Црвену звезду. Александар Пешић постиже погодак после асистенције Бена за вођство црвено-белих од 3:0 у дуелу са Јавором.

14.03 - Велики проблем за Црвену звезду... Млади репрезентативац и стрелац првог гола, Лука Аџић се повредио и морао на носилима да напусти терен, а у игру је као његова замена ушао Милић.

15.52 - Серија шанси за Црвену звезду да увећа предност, али Бен не успева да се упише у листу стрелаца.

15.50 - Завршена је утакмица у Земуну. Домаћи тим однео је победу над Борцем са убедљивих 3:0, другим голом Дејана Денића у 64. минуту игре.

15.40 - Почело је друго полувреме. Црвена звезда наставља са серијом напада а Бен већ у шестом минуту излази сам предголмана Јавора, али не успева да постигне погодак.

15.19 - Завршено је прво полувреме. Фудбалери Црвене звезде одлазе на одмор са предношћу од 2:0 у дуелу са Јавором. Голове су постигли Аџић у шестом из акције и Пешић у 29. из једанаестерца.

15.05 - Почело је друго полувреме утакмице Земуна и Борца, домаћини воде са 2:0.

15.01 - Једанаестерац за Црвену звезду! Александар Пешић, над којим је и начињен фаул у шеснаестерцу, шутира и погађа гол за 2:0.

14.46 - Земун је повео и са 2:0 у утакмици са Борцем голом Дејана Денића у 39 минуту и отишао на полувреме са великом предношћу. 

14.36 - Гоооол! Већ у шестом минуту Црвена звезда води са 1:0 у дуелу са Јавором. Готово први озбиљнији напад домаћина Лука Аџић користи и постиже погодак за вођство Црвене звезде.

14.30 - Утакмица Црвене звезде и Јавора почела је минутом ћутања за преминулог глумца Небојшу Глоговца. Лопту са центра први су повели фудбалери Јавора.

14.21 - Фудбалери Црвене звезде и Јавора су изашли на загревање, очекује се почетак меча на стадиону "Рајко Митић".

14.11 - Гооол! Земун од 11. минута води са 1:0, стрелац је био млади нападач Земуна Литванац Јустас Ласицкас.

14.00 - у Земуну је почела друга утакмица 23. кола Суперлиге Србије у којиј је Земун домаћин Борцу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се