Читај ми!

Гризман се предомислио: Манчестер Јунајтед је опција

Најбољи фудбалер мадридског Атлетика Антоан Гризман први пут је признао да постоји могућност да пређе у Манчестер Јунајтед. Француски голгетер до сада је говорио да је срећан у Мадриду и да нема намеру да оде, прошлог лета је потписао нови уговор дo 2022. године, али је очигледно променио мишљење, као и челници клуба који би га сада пустили, јер је ове сезоне ван форме.

"У јуну сам продужио уговор, иако ми недостају титуле срећан сам у Атлетику. Ипак, свестан сам да ћу отићи једног дана. Још нисам донео одлуку, зависи од много фактора. Немам ништа против одласка у Енглеску, осим лошег времена. Манчестер Јунајтед је увек опција. Шансе за Олд Трафорд? Дао бих шест од 10", рекао је Гризман, а преноси Скај Спорт.

Гризман је постигао само три гола, што је шест мање него прошле године у овом делу сезоне.

Игра четврту сезону у Атлетику од трансфера из Реал Сосиједада, освојио је само један Суперкуп Шпаније и био део тима који је изгубио финале Лиге шампиона од Реал Мадрида прошле године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије