Торес доласком у Њукасл мења Митровићеву средину?

Шпански фудбалер Фернандо Торес могао би на зиму да се врати у Енглеску и потпише за Њукасл или Саутемптон, пишу остврски медији.

Уколико се одлучи да пређе у Њукасл поново би сарађивао са менаџером Рафом Бенитезом, на чије је инстистирање дошао у Ливерпул 2007. године, али би и исто тако убрзао одлазак српског репрезентативца Александра Митровића.

Митровић је ове сезоне углавном ван протокола, Бенитез више верује Двајту Гејлу и Хоселуу и увелико се прича да напушта Њукасл у јануару.

У сличној улози као Митровић је и Торес, у стартних 11 био је само два пута ове сезоне, а од зиме имаће још мању минутажу када право играња стекну Дијего Коста и Витоло.

Поред Њукасла опција му је и Саутемптон, где игра још један српски репрезентативац Душан Тадић, али и где је менаџер Маурисио Пелегрино, бивши асистент Бенитеза баш у доба када је Торес играо за Ливерпул.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се