Рамос: Не могу да замислим Примеру без Барселоне

Капитен фудбалера Реал Мадрида Серхио Рамос рекао је да га боли политичка криза у Шпанији, да не може да замисли Примеру без Барселоне и истакао да је у добрим односима са играчем Барселоне Ђераром Пикеом.

"Боли ме када видим шта се догађа јер мислим да смо заједно јачи. Тужан сам када видим слику Шпаније која је послата у свет", рекао је Рамос, преноси Хина.

Рамос је гостовао на радију Онда Серо и говорио о кризи у Шпанији, каталонској независности, али и односу с Ђераром Пикеом.

"Не могу да замислим Примеру без Барселоне. Не могу да замислим да Барселона игра у некој другој лиги. Ако упоређујемо мој и Пикеов однос пре и сад, могу да вам кажем да се сада слажемо врло добро. Пре није било никаквог односа. Поштујемо један другог зато што играмо заједно. Пике се у репрезентацији увек узорно понашао, без обзира на то шта други мисле о томе", рекао је Рамос.

Рамос је нагласио и да је разочаран што шпанска химна "Marcha Real" нема речи.

"Више ме брине што наша национална химна нема речи него ситуација у Каталонији. Осећам завист када видим друге играче како певају своју химну", додао је штопер Реала.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије