Партизан назвао помоћни терен по Милутину Шошкићу

Фудбалски клуб Партизан именовао је помоћни терен са вештачком травом испод јужне трибине по легендарном голману црно-белих Милутину Шошкићу.

"Са жељом да будући нараштаји буду информисани о историји и традицији клуба, као и да им групни и успеси појединаца буду подстицај за њихове будуће успехе, откривена је и бронзана 'инфо-табла Милутин Шошкић' на самом улазу на терен", наводи се у саопштењу Партизана.

Свечаном отварању и именовању, као и постављању инфо-плоче, присуствовали су почасни председник Партизана Иван Ћурковић, председник клуба Милорад Вучелић, генерални директор Милош Вазура, спортски директор Ивица Илиев, као и играчи Партизана и тренер црно-белих Мирослав Ђукић.

Милутин Шошкић је за Партизан наступао од 1955. до 1966. године и за то време одиграо 410 мечева и постигао десет голова, док је за репрезентацију Југославије уписао 50 наступа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије