Сити "окренуо" Борнмут голом у 97. минуту!

Није било лако, па чак није било ни ефикасно - што су многи очекивали, имајући у виду нападачку моћ Ситија, али и дефанзивну нестабилност обе екипе - али плави манчестерски тим се враћа са три бода са гостовања Борнмуту.

Сити је савладао Борнмут резултатом 2:1, захваљујући головима Габријела Жесуса и Рахима Стерлинга.

Екипа Пепа Гвардиоле, која је први пут ове сезоне играла у 4-1-4-1 систему, је савладала Брајтон у првом колу, да би ремизирала код куће са Евертоном (1:1). И у суботу је деловало да ће један од главних фаворита за титулу оставити макар део жељеног плена, јер је голом

Чарлија Данијелса већ у 13. минуту екипа Борнмута стигла до предности.

Међутим, онда је, након лепог додавања Давида Силве, млади Жезус савладао Асмира Беговића у 21. минуту.

Некадашњи играч Палмеираса, који је потиснуо из стартне поставе Серхија Агуера, могао је потпуно да „окрене" меч, али његов ударац након центаршута Мендија није био довољно прецизан.

Отаменди је у наставку погодио стативу, да би прилике пропустили Давид Силве и управо поменути Агуеро. На другој страни, Џош Кинг је погодио стативу гола који је бранио Едерсон.

Напослетку, дубоко у надокнади времена, Рахим Стерлинг је постигао погодак вредан три бода, али га је недолично прославио, (ускочио је међу навијаче) те је искључен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије