Читај ми!

Познат најбољи тим сезоне у Лиги шампиона

Европска фудбалска унија објавила је најбољу екипу Лиге шампиона у којој су чак осморица играча Реал Мадрида, док је за најлепши гол сезоне проглашен погодак Марија Манџукића у финалу у Кардифу.

Међу најбољима из редова шампиона Европе су Дани Карвахал, Марсело, Серхио Рамос, Касемиро, Тони Крос, Лука Модрић, Иско и Кристијано Роналдо. У најбољем тиму су по тројица фудбалера Јувентуса и Атлетико Мадрида, двојица су из Монака, а по једног предстваника имају Барселона и Бајерн.

Реал у финалу Лиге шампиона победио Јувентус са 4:1, а једини гол за "стару даму" постигао је Марио Манџукић. Уефа је управо тај погодак хрватског фудбалера прогласила за најлепши у сезони.

"Незаборавни акробатски завршетак у највећој утакмици сезоне", наводи се у образложењу на сајту Уефе.

Најбољи тим Лиге шампиона:

Голмани: Ђанлуиђи Буфон (Јувентус), Јан Облак (Атлетико).

Одбрана: Леонардно Бонучи (Јувентус), Дани Карвахал, Марсело, Серхио Рамос (Реал), Дијего Годин (Атлетико).

Везни ред: Касемиро, Тони Крос, Лука Модрић, Иско (Реал), Миралем Пјанић (Јувентус), Тиму Бакајоко (Монако).

Напад: Кристијано Роналдо (Реал), Лионел Меси (Барселона), Антоан Гризман (Атлетико), Килијан Мбапе (Монако), Роберт Левандовски

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво