Махрез: Арсенал ме је желео, али...

Фудбалер Лестера Ријад Махрез рекао је да је Арсенал покушао да га ангажује овог лета, али да је шампион Енглеске одбио понуду.

Махрез је био један од најбољих играча Лестера прошле сезоне (званично најбољи играч лиге) у којој је клуб освојио прву шампионску титулу у историји. Током летњег прелазног рока за двадесетпетогодишњег алжирског репрезентативца били су заинтересовани бројни клубови, али је он остао у Лестеру.

"Постојао је контакт са Арсеналом, али Лестер је желео да ме задржи, а ја сам прилично скуп играч. Нисам желео да правим сукоб када је стигла понуда", рекао је Махрез, пренео је Скај Спортс.

Како би окончао спекулације, Махрез је продужио уговор до 2020. године.

Он је прошле сезоне постигао 17 голова, али ове сезоне није у једнако доброј, односно подједнако учинковитој форми, пошто је постигао један гол у седам првенствених утакмица.

"Мислим да је добро што сам остао. Сада морам поново да се докажем", рекао је Махрез.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије