Читај ми!

Тадић и Максимовић: У главама само победа у Молдавији

Српски фудбалери Душан Тадић и Никола Максимовић поручили су да максимално озбиљно схватају утакмицу са Молдавијом у квалификацијама за Светско првенство и додали да сигурно неће потценити ривала.

"Тренутно нам је најбитнија утакмица са Молдавијом и она је једина у фокусу. Незгодни су, а када губе не буде то лако... За нас нема лаких противника, али потрудићемо се да олакшамо сами себи посао. Надам се да ћеми освојити три бода и онда размишљати о Аустрији", рекао је Тадић новинарима у Старој Пазови.

Он је истакао да још жали за победом против Републике Ирске, јер сматра да је реми неправедан исход.

"Добили смо на самопоуздању, играли добро и испунили све захтеве селектора. Заслужили смо да победимо, али нисмо успели. Надам се да ће сада резултат да прати игру".

Тадић верује да приступ утакмици у Кишињеву неће бити исти као што је често раније био против "малих" ривала.

"Имали смо у прошлости проблема са аутсајдерима, али мислим да се то неће десити. Максимално озбиљно схватићемо утакмицу", казао је везиста Саутемптона.

Повратник у државни тим Никола Максимовић рекао је да нико неће потценити Молдавију.

"Када се све погледа, ништа сем победе нам не игра. Исто тако неће бити лако, не можемо унапред да рачунамо на тријумф. Желимо да дамо максимум, остваримо три бода и растерећенији дочекамо Аустрију".

Максимовић је изјавио да не осећа додатни притисак након што је преласком у Наполи за 29 милиона евра постао најскупљи српски фудбалер у историји.

"Немам притисак, најбитније је да сам потписао за Наполи, чија сам жеља био претходна три прелазна рока. Хтео сам само у Напуљ, у добро организован клуб, који игра Лигу шампиона. Што се тиче цифара, до пре недељу дана нисам ни знао цену, али то ми не ствара притисак. Играћу најбоље што могу", закључио је Максимовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се