Читај ми!

Ле Талек: Желимо све победе до краја јесењег дела

Фудбалер Црвене звезде Дамијан ле Талек рекао је да до краја јесењег дела сезоне црвено-бели желе да остваре све победе како би сигурно остали на првом месту на табели. После победе у Ивањици, црвено-бели су на паузу отишли са два бода више од другопласиране Војводине и шест више у односу на Партизан.

Француски универзалац је био стрелац у јучерашњој победи над Јавором (4:2) у Ивањици, када је лопта после његовог ударца погодила противничког играча и скренула у мрежу.

"Уопште није било лако, тешко је било играти фудбал на онаквом терену. Играчи Јавора су се добро бранили великим делом меча. Ипак, ми смо контролисали игру све време, имали смо иницијативу и успели да упишемо нова три бода. Гол који сам постигао је фантастичан, рекао сам одмах да ми је то најбољи погодак у каријери", нашалио се Ле Талек у изјави за клупски сајт.

Он је додао да је имао много среће код гола, али и истакао да му је драго што је постигао други погодак ове сезоне.

Покушао сам јаче да шутнем и већ сам лопту видео у голмановим рукама. На моју срећу ипак је ушла у гол и јако ми је драго због тога", поручио је Ле Талек.

Црвено-бели су на репрезентативну паузу отишли са два бода више од другопласиране Војводине и шест више у односу на Партизан.

"После паузе можете од нас да очекујете победе. Желимо да победимо сваку утакмицу до краја јесењег дела и останемо први. Добро ће нам доћи да се мало одморимо и приремимо за предстојеће изазове", закључио је Ле Талек.

Фудбалери Црвене звезде после паузе дочекују Чукарички у 12. колу Суперлиге Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се