Луческу: Имамо шансу; Емери: Морамо бити на високом нивоу

Тренер фудбалера Шахтјора из Доњецка Мирчеа Луческу рекао је да његова екипа ове сезоне на гостовањима играла добро, па тако верује у добар резултат против Севиље у реванш утакмици полуфинала Лиге Европа. Тренер Севиље Унај Емери оценио је да су оба тима у синоћној утакмици показали да су заслужено у полуфиналу Лиге Европа.

"Ми и даље имамо велике шансе за пласман у финале. Били смо јако добри ове године на гостовањима, па не видим разлог да то опет не буде тако", рекао је Луческу.

Шахтјор и Севила, актуелни шампион Лиге Европа, одиграли су у Украјини нерешено 2:2 у првом мечу полуфинала.

"Мислим да је резултат прави показатаљ утакмице. Створили смо много прилика у првом полувремену, чак смо умало постигли четири гола, а не само два... У сваком случају, у завршници меча смо се уморили и пали у одбрани, што су они искористили и стигли до изједначења. Играчи су узнемирени због тога, али морамо да пређемо преко тога. И даље имамо добре шансе за пласман у финале", рекао је Луческу.

Тренер Севиље Унај Емери оценио је да су оба тима у синоћној утакмици показали да су заслужено у полуфиналу Лиге Европа.

"Овај дуел и даље веома отворен. Шансе за пласман у финале су пођеднаке. У реваншу ћемо морати да будемо на нашем највишем нивоу уколико желимо да се пласирамо у финале", рекао је Емери и додао да није изненађен игром Шахтјора, те да сличну игру очекује и у реваншу који је на програму наредног четвртка.

Он је додао да повреда Микаела Крон-Делија делује веома озбиљно и да ће након данашњих детаљних прегледа знати више о томе. Крон-Дели је на синоћној утакмици у 72. минуту после једног окрета приликом пријема лопте ишчашио лево колено.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије