Лестер Сити је јако, јако близу...

Сада већ морате да их схватите озбиљно... Лестер Сити иде - заправо, граби - ка титули првака Енглеске! „Лисицама" није превише недостајао суспендовани Џејми Варди, пошто су са врло комотних 4:0 савладали Свонси на свом терену.

Екипа Клаудија Ранијерија сада је на осам бодова од Тотенхема, који има прилику да реплицира у понедељак, када на свом стадиону игра са Вест Бромвич Албионом.

Лестер је повео у првих десет минута меча. Ешли Вилијамс није добро реаговао код једног избацивања лопте, а све је искористио Ријад Махрез. Алжирац је сјајно сакрио ударац (нешто што тренери стално покушавају да улију својим офанзивним играчима) и донео свом тиму предност која му је омогућила да са много више сигурности играју овако важан меч.

Пола сата се играло када је лидер дуплирао предност. Данијел Дринквотер је убацио лопту, коју је у гол спровео Аргентинац Леонардо Уљоа. Његов сународник и некадашњи репрезентативац Федерико Фернандес је имао прилику да узврати, али није био прецизан из објективно добре позиције.

Свонси је могао до гола и у самом финишу првог дела игре, али је ударац Гилфија Сигурдсона из слободног ударца зауставио Каспер Шмајхел.

Утакмица је решена у првом делу наставка. Џефри Шлуп је пробио по левој страни, али уместо да сам шутира, а био је у доброј позицији да то учини, покушао је да пронађе Уљоу. Није успео из прве, али зато јесте из поновљеног покушаја.

Резервиста Марк Олбрајтон је само дао прилику делиричним навијачима Лестера да додатно уживају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 11. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије