Читај ми!

Ранијери хвали своје "цезаре": Тим пре свега

Тренер Лестера Клаудио Ранијери похвалио је данас своје "цезаре" за игру у овој сезони и рекао је да ће његови фудбалери дати и више од максимума у мечу са Свонсијем, јер би их победа још више приближила титули.

"Лисице" су прве на табели са пет бодова више од Тотенхема и потребно им је осам бодова из последња четири кола да би освојили титулу. Евентуални тријумф над Свонсијем донео би им осам бодова предности над Тотенхемом, који у понедељак игра против Вест Бромвич Албиона.

Лестер неће моћи да рачуна на свог првог стрелца Џејмија Вардија, који је суспендован са следеће две утакмице. Он је био један од кључних играча тима ове сезоне, али је Ранијери убеђен да ће остали играчи надокнадити његово одсуство.

"Није лако играти без играча који даје голове за нас. У свакој утакмици дајемо свој максимум, али сам сигуран да ће сви сутра дати још мало више како би победили. Мислим да имам 24 звезде. Имам 24 'цезара', то је наша снага. Није само један Цезар, него их има још 23", рекао је Ранијери новинарима.

Ранијери је казао да верује да Ријад Махрез може да буде кључ за победу против Свонсија код куће. Репрезентативац Алжира постигао је само три гола у последњих 17 утакмица, али је у децембру постигао хет-трик у победи од 3:0 над Свонсијем, а неколико пута је био једини стрелац за победе Лестера од 1:0 у другом делу сезоне.
"Он је фантастичан. Ријад је наша светлост. Када се он укључи, вау, Лестер мења боју - и то је истина", био је сликовит Ранијери.

У одсуству Вардија, у нападу би требало да игра Леонардо Уљоа, чији је пенал у надокнади времена донео бод Лестеру против Вест Хема прошле недеље (2:2).

"Када Варди није ту, морамо да мењамо стратегију. Лео заслужује да игра, али пре Леа је тим, а ја мислим на оно што је најбоље за тим. Видећете у недељу. Морамо да мењамо нешто. Када је Џејми ту, сви знају како се креће. Могла би да изађе другачија формација. Не желим да вам кажем", рекао је Ранијери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије