Читај ми!

Муслин: Постоји обострана жеља да будем селектор Србије

Бивши тренер Црвене звезде Славољуб Муслин потврдио је да преговара са Фудбалским савезом Србије око преузимања националног тима и открио да постоји обострана жеља да се склопи посао.

Потпредседник ФСС Славиша Кокеза изјавио је да ће најкасније за три недеље бити познато ко ће водити селекцију Србије, а Саво Милошевић је демантовао да ће Ћурчић бити смењен и поручио да такви наводи штете репрезентацији.

"Постоји жеља и једне и друге стране да преузмем посао селектора Србије. За сада, само толико могу да вам кажем. Истина је да сам само један од кандидата за новог селектора Србије", рекао је Муслин за "Вечерње Новости".

"Очекујем да се у наредних 15 до 20 дана реши свака дилема око селектора. Без обзира на то да ли ће то бити Радован Ћурчић или неко други. Јасно да смо председник Караџић, Саво Милошевић и ја причали само са Ћурчићем после меча у Естонији. Све остале спекулације нису тачне", закључио је Кокеза.

Други потпредседник ФСС Саво Милошевић јуче је демантовао да ће Ћурчић бити смењен и поручио да такви наводи штете репрезентацији.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије