Завирите у нови Камп ноу

Каталонски фудбалски гигант Барселона представио је план изградње новог Камп ноуа. Слоган новог стадиона гласи "Нови Камп ноу – отворен за цео свет".

"Биће то уникатан стадион, као ниједан други на свету", рекле су архитекте Никен Секеј и Пасквал-Аусио.

Заправо, биће то обнова актуелног Ноу кампа, али са пуно нових детаља. Капацитет ће бити већи за отприлике шест хиљада навијача, те ће његов нови максимални капацитет износити 105.000.

"Стадион ће бити отворен, атрактиван и биће икона града Барселоне. Сви су на добитку", рекао је председник клуба Жосеп Бартомеу.

Одушевљење пројектом новог Барсиног дома није крио ни капитен Андрес Инијеста.

"Клуб прави велики и важан корак напред. Нови Камп ноу ће бити стадион о којем ће причати цео свет", рекао је Инијеста.

На стадиону ће бити изграђене терасе на којима ће људи моћи слободно да се крећу и уживају у погледу на море и град. Занимљиво, фудбал ниједног тренутка неће стати, а обнова стадиона трајаће четири године, односно до 2022. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара