Томић: Срећно до бода!

Тренер фудбалера Партизана Иван Томић рекао је да је његов тим срећно дошао до ремија (1:1) у 151. вечитом дербију, док је његов колега из Црвене звезде Миодраг Божовић био задовољан издањем својих изабраника.

У не баш квалитетном дербију на стадиону "Рајко Митић", све вредно помена десило се у последњим минутима, када је Звезда повела голом Предрага Сикимића, али је изједначио Бразилац Евертон у зауставном времену.

"Само отварање утакмице није било како би требало и како смо се договорили, стајали смо далеко од играча. У наставку смо били чвршћи и агресивнији, Звезда је заслужено повела, опасно претила, али смо фактички срећно дошли до изједначења", рекао је Томић на конференцији за медије.

Он је додао да је место нападача за Сашу Илића изнуђено решење, јер у навали има много проблема око избора играча.

"Нисам то планирао, посебно не као тренер Партизана. Повређен је био Божинов, али уз то има килажу која је недопустива за фудбал, Фофана такође. Ту је и 16-годишњи Влаховић и није формиран играч", навео је Томић. 

Према његовим речима црно-бели су сагорели у жељи да се докажу.

"Већи део утакмице нисмо били ми, нисмо играли нашу игру која нас је красила овог пролећа. Моји играчи су у великој жељи сагорели, јер имам млад тим, неке играче који нису дуго играли, и који се тек сада доказују".

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић није био незадовољан, иако су његову екипу секунде делиле од трећег тријумфа ове сезоне над вечитим ривалом.

"Играли смо у првом полувремену добар пресинг, који нисмо крунисали. Такође, и у другом смо имали неколико добрих ситуација, као и Партизан. Жао ми је што нисмо победили, али то је фудбал и дешавају се такве ствари", рекао је Божовић.

Божовић је поручио да је задовољан игром црвено-белих, иако је додао да су могли бољу партију да пруже.

"Грујић није био физички спреман јер дуго није играо. Са њим имамо бољу игру, у прекиду је одличан, има добар пас и ударац, али није тренирао скоро месец дана", навео је Божовић и кратко прокоментарисао грешку Кахримана код изједначујућег гола Евертона.

"Кахриман нас је спашавао сваку утакмицу, он је један од наших најбољих играча. Грешке се дешавају, могло је то свакоме да се догоди", закључио је Божовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара