Балардини је тренер Палерма... и то ће остати

Контроверзни председник Палерма Маурицио Зампарини обећао је ће Давиде Балардини водити екипу до краја сезоне, без обзира на резултате.

Балардини се вратио на Сицилију после четири месеца, наследивши Валтера Новелина који је био на клупи Палерма само четири утакмице.

Зампарини, човек који је познат да често мења тренере, ове сезоне превазишао је сам себе јер је одлучио да чак осми пут уручи отказ.

"Очајни смо, а када сте у таквој ситуацији онда радите све да се спасите. Причао сам са играчима и објаснио им парадоксалну годину са сменом тренера. Лоши резултати су почели када сам донео импулсивну реакцију и сменио Балардинија. Очекујемо да води тим и у Серији Б", рекао је Зампарини, који је почео конференцију рекавши да није знао да је Синиша Михајловић смењен у Милану.

Зампарини већ неколико сезона "врти" тренере који су под уговором са Палермом, као што су Балардини и Бепе Јакини...

Фудбалери Палерма налазе се на 18. месту на табели Серије А са 28 бодова, тачно испод црте, колико има и Карпи који је у сигурној зони.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије