Читај ми!

Управни одбор Партизана подржао руководство

Управни одбор Југословенског спортског друштва Партизан једногласно је подржао руководство фудбалског клуба Партизан пред одржавање Скупштине.

Како се наводи у саопштењу, УО ЈСД Партизан је предвођен председником Милорадом Вучелићем у уторак одржао редовну седницу, на којој је дискутовано о актуелној ситуацији у фудбалском клубу.

"Једногласно је закључено да легалне институције ФК Партизан уживају пуну подршку, будући да су легалитет и поверење у институције једини основ на којима може да почива стабилност. Посебно истичемо подршку и захвалност господину Ивану Ћурковићу, доказаној легенди Партизана, који се несебично прихватио да стане на чело у осетљивом тренутку у којем је фудбалски клуб, на прекретници, и тиме искаже своју моралну и карактерну величину", наводи се у саопштењу.

Ћурковић предводи Радну групу фудбалског клуба Партизан откако је управа поднела оставку средином децембра.

УО ЈСД Партизан је навео да снажно подржава одлуку Надзорног одбора ФК Партизан да одржи ванредну скупштину 12. априла, како би делегати кворумском већином изабрали своје будуће руководство и позвао све чланове Скупштине да присуствују.

"Само на такав начин, достојанствено и часно служиће свом Партизану", наводи се у саопштењу.

УО ЈСД Партизан је указао на потребу јединства структура у ФК Партизан и да "недопустивим и нечасним методама нема места у раду тог клуба".

"Свако ко недолично и непринципијелно покушава да личне интересе надреди интересима Партизана, ко настоји да служи интересима појединаца са улице, или спиновању медијских натписа, а све то насупрот једином часном интересу - користи и успеху фудбалског клуба и нашег спортског друштва, заслужује наше презрење, осуду и оправдани отпор, који смо у прошлости већ имали прилику да пружимо, а на то смо спремни и сада", пише у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се