Шмајхел: Борба за опстанак нас је ојачала у борби за титулу

Голман Лестера Каспер Шмајхел изјавио је да је борба за опстанак прошле сезоне дала довољно снаге и знања тиму да се избори са овосезонским притиском у борби за титулу.

Лестер је ове сезоне право "откровење" Премијер лиге и тренутно је лидер првенства са 69 бодова, чак седам више од другопласираног Тотенхема.

"Ми нисмо под притиском. Притисак је био прошле сезоне када смо били притерани уз зид, и борили се за своје животе. Та борба је била веома важна за све у клубу, за цео град и за комплетну заједницу. Људи би изгубили послове, а то би било катастрофално за нас. То је био прави притисак. Сада уживамо и ово што сада радимо је заиста сјајно", рекао је Шмајхел а преноси Ројтерс.

Шмајхел је од 2011. године у Лестеру и до сада је за "Лисице" бранио у 213 мечева, и има једну освојену титулу у Чемпионшипу.

Наредну утакмицу Лестер ће одиграти у недељу када ће од 14.30 сати гостовати екипи Сандерленда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се