Читај ми!

Вест Хем заинтересован за Ибрахимовића

Фудбалски клуб Вест Хем заинтересован је за нападача Пари Сен Жермена Златана Ибрахимовића, рекао је сувласник лондонског премијерлигаша Дејвид Саливен. Ибрахимовићев уговор са Пари Сен Жерменом истиче на лето, а шведски репрезентативац је у недељу изјавио да зна да су за њега заинтересовани поједини клубови из енглеске Премијер лиге.

"Имамо листу од 10 нападача из целе Европе. Највише новца ћемо потрошити на довођење нападача. То је план за следећу сезону. Волео бих да доведемо Ибрахимовића из Пари Сен Жеремена, али не знам да ли ће доћи код нас. Знам да има 34 године али знам и да је фантастичан играч", рекао је Саливен за Токспорт.

Саливен је додао да је његов клуб заинтересован и за поједине играче из Премијер лиге, "врхунске нападаче", али да не може да их именује.

"Не могу да причам о играчима из других клубова. Тим који сада имамо је далеко најбољи тим Вест Хема у последњих шест година. Екипу ћемо појачати на лето и надамо се да ћемо бити нешто бољи следеће сезоне", рекао је он.

Осам кола пре краја такмичења у Премијер лиги Вест Хем је пети на табели са бодом заостатка за Манчестер ситијем, који се налази на четвртом месту које води у квалификације за Лигу шампиона следеће сезоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије