Читај ми!

Венгер: Остаћу у Арсеналу и наредне сезоне

Тренер фудбалера Арсенала Арсен Венгер рекао је данас да не размишља о отказу и да ће и наредне сезоне остати у клубу.

Поједини навијачи Арсенала су тражили од Венгера да поднесе оставку, после лошијих резилтата у Премијер лиги и елиминације из Лиге шампиона и ФА купа.

"Током сезоне те критике нису добродошле када се борите за шампионску титулу, посебно после појединих утакмица у којима нисмо имали среће. Клубу дајем најбоље што могу и љубав, а ако бих могао да је поделим са навијачима, то би било још боље. Желим да дам све од себе, да своје знање ставим екипи на располагање. Посвећен сам и не сумњам да ћу бити у Арсеналу и наредне сезоне", рекао је Венгер, пренео је сајт Гол.

Француски тренер додао је да само размишља о игри свог тима, који покушава да надокнади заостатак од 11 бодова заостатка за првопласираним Лестером.

"Не бринем много за остало, за оно шта људи причају. У мом послу морам да будем концентрисан на то како моја екипа игра. У животу је важно да сте концентрисани на оно шта радите, а ја сам постављен да дам све од себе за свој клуб", рекао је Венгер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије