Читај ми!

Костић: Србија мора на Мундијал у Русију

Српски фудбалски репрезентативац Филип Костић, који ове сезоне блиста у Штутгарту, поручио је да Србија као фудбалска нација једноставно мора да се пласира на Мундијал у Русији 2018. године.

Костић, уочи пријатељских мечева против Пољске и Естоније сматра да је најважније да екипа изгради добар амбијент који би могао да буде веома важан на путу до остварења циљева.

"Очекујем пре свега да ћемо добро функционисати као тим, да ћемо у 180 минута дуела са Пољацима и Естонцима показати снажан тимски дух и да ћемо дисати као један. Наша највећа снага мора да лежи у тиму", изјавио је Костић за сајт националног савеза.

Костић је рекао да је "велики оптимиста" по питању пласмана Србије на Мундијал у Русији.

"Ми смо фудбалска нација и сматрам да Србија једноставно мора да се пласира на Мундијал", навео је Костић.

Фудбалска репрезентација Србије играће пријатељске утакмице 23. марта у Познању против Пољске, а шест дана касније у Талину против Естоније.

Окупљање репрезентативаца Србије заказано је за понедељак.

Селектор Ћурчић је позвао 23 играча, пошто су са списка због повреда у последњем тренутку изостали Љубомир Фејса и Сергеј Милинковић Савић.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара