Минималац Бајерна, Волфсбургу само бод

Минхенски Бајерн је све ближи титули у Бундеслиги, поготово након нове победе, над Келном 1:0. Херта савладала Инголштат, док је Волфсбург освојио бод против Дармштата.

Фудбалери Бајен Минхена победили су у гостима Келн са 1:0, док је Херта са 2:1 била боља од Инголштата, у утакмицама 27. кола немачке Бундеслиге.

Бајерн је данашњом победом стекао осам бодова предности од Борусије Дортмунд, која свој меч 27. кола игра сутра против Аугсбурга на гостовању.

Једини гол за Баварце постигао је Робер Левандовски у десетом минуту.

Келн заузима девето место са 33 бода, седам мање од Мајнца, који се налази на шестом месту које води у Лигу Европа.

Херта је против Инголштата забележила четврту победу на последњих пет утакмица, па сада заузима треће место у Бундеслиги са 48 бодова.

Голове за Херту постигли су Генки Харагучи у 54. минуту и Саломон Калу у 69, док је коначан резултат и стрелац јединог гола за Инголштат био Лукас Хинтерсер.

Мајнц је у гостима ремизирао с Вердером - 1:1. Екипа из Бремена је освојеним бодом побегла из зоне испадања, пошто сада заузима 14. место са 28 бодова, једним више од Хофенхајма који на гостовању победио последњепласирани Хановер са 3:1.

Волфсбург у Бундеслиги не бележи тако добре резултате као у Лиги шампиона, где се пласирао у четвртфинале, пошто је на свом терену одиграо нерешено 1:1 против Дармштата, и остао на осмом месту са 38 бодова.

Гости су повели голом Вагнера у 82. минуту, а бод домаћину донео је Ширле у надокнади времена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара