Нианг: Никад нисам размишљао о преласку у Лестер

Фудбалер Милана Мбаје Нианг рекао је да није размишљао о одласку из тог италијанског клуба, упркос интересовању Лестера у зимском прелазном року.

Нианг је у доброј форми ове сезоне, постигао је осам голова на 17 утакмица, а ти његови наступи привукли су пажњу и лидера Премијер лиге.

"Никад нисам размишљао о одласку из Милана и поред тога што су ме неки људи већ видели у Лестеру. Желим да завршим сезону у Милану", рекао је Нианг за италијанске медије.

Нианг се повредио на утакмици против Удинезеа прошле недеље и његов наступ у предстојећем мечу против Ђенове је под знаком питања.

"Добро сам, доктори дају све од себе... Ми смо добар тим, са доста важних играча, па и ако ја не будем играо неко ће већ да попуни то место", навео је Нианг.

Он је прошлу сезону провео на позајмици управо у Ђенови.

"Имао сам прилику да се докажем у Ђенови, тренер ми је много помогао... Хвала им на томе, али ако будем играо у недељу, даћу све од себе како би Милан победио", рекао је Нианг.

Екипа Синише Михајловића је тренутно на шестом месту на табели Серије А са 40 бодова, односно има четири мање од петопласиране Роме, а шест од Интера који је четврти.

"Верујемо да ћемо стићи до Европе. Утакмица у недељу неће бити одлучујућа, дуг је пут до краја сезоне", рекао је француски фудбалер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије