"Азури" на коленима, Казахстан у полуфиналу!

Футсал репрезентација Казахстана пласирала се у полуфинале Европског првенства у Београду, пошто је направила велико изненађење и са 5:2 савладала екипу Италије. Казахстанци ће се у борби за медаље састати са селекцијом Шпаније (четвртак, 21).

У још једној од бројних занимљивих утакмица на шампионату у футсалу које су гледаоци могли да гледају у добро попуњеној Комбанк арени, Казахстан је у последњем четвртфиналу направио велико изненађење и савладао Италију са 5:2.

Казахстанци су већ на полувремену водили резултатом 2:0, головима Леа и Жаманкулова, чиме су наговестили да могу да Италију елиминишу са турнира, а истим темпом наставили су у другом полувремену.

Италија је у два наврата прилазила на гол заостатка (2:1 и 3:2), али су у оба наврата играчи Казахстана експресно реаговали и враћали два гола предности на своју страну.

Коначан ударац "азурима" задао је онај који је и започео голеаду - Лео, нешто мање од 30 секунди пре краја меча.

Казахстан ће се у чатвртак од 21 сат у полуфиналу турнира састати са Шпанијом, док ће нешто раније (18:30) Србија играти против Русије, која је у четвртфиналу савладала Азербејџан са 6:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије