Познат списак "орлова" за ЕП у Београду

Селектор футсал репрезентације Србије Аца Ковачевић објавио је коначан списак играча за Европско првенство у Београду, на којем сем трећег голмана Алексе Антонића није још ни повређени Дарко Ристић.

"Ристић је могао да има запажену улогу, покушали смо са терапијама, боље му је, али ипак нисмо желели да ризикујемо. Потребан нам је и у наредном периоду, већ почетком пролећа за бараж за Светски куп у Колумбији. Наглашавам да Алекса и Дарко остају са нама током овог турнира, као део екипе, само неће играти", изјавио је Ковачевић.

На списку се налазе:

Голмани: Миодраг Аксентијевић (Тјумен, Русија) и Немања Момчиловић (Никарс, Летонија).

Играчи: Марко Перић, капитен (Каос, Италија), Александар Живановић (Деус Сремска Митровица), Стефан Ракић (Информатика, Румунија), Марко Радовановић (Економац Крагујевац), Душан Милојевић (Калча Ниш), Слободан Јањић (Информатика, Румунија), Марко Пршић (Економац Крагујевац), Владимир Лазић (Деус Сремска Митровица), Младен Коцић (Национал, Хрватска), Милош Симић (Економац Крагујевац), Милош Стојковић (Економац Крагујевац) и Слободан Рајчевић (Мајаден, Либан).

Србија отвара Шампионат утакмицом против Словеније у уторак у 18.30 сати у Комбанк арени, а други меч у А групи, против Португалије, одиграће у суботу од 21 сат.

У Групи Б су Шпанија, Украјина и Мађарска, у Групи Ц се налазе Русија, Хрватска и Казахстан, док су у Групи Д Италија, чешка и Азербејџан.

По две најбоље репрезентације пласираће се у четвртфинале, које ће бити одиграно 8. и 9. фебруара. Полуфинале је 11, а финале и утакмица за треће место 13. фебруара.

Промотер шампионата је Дејан Станковић, а титулу брани Италија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије